Niin vaan syksy on saapunut, kuiva ja kirpeä. Viisumiasiat on hoidettu ja muutkin matkaan liittyvät asiat, kuten siivoojien tilaus ja joulukorttien ostaminen. Marraskuun alussa taas suuntaamme lämpimään ja viimeiset viikot ovat odottamista....

Olen opiskellut uuden leluni käyttöä ja totean vaan, että kyllä tämä isompi kone on mieleeni. Näppäimistö on helpompi ja tietysti koko kone tuttu. Taloyhtiössämme oli muuten noin vuorokauden katkos kun joku kaapelitv-vekotin hajosi. Olihan outoa, kun ei tv eikä netti pelannut! Onneksi oli lukemista! Nyt taas kaikki hyvin ja dekkarisarjat näkyvät!

Eilen hain ystävättäreltä kolme kassillista, kyllä KOLME, kirjoja! Otan ne mukaan matkalle ja jätä ne luettuani sinne muille suomalaisille. 

Mieheni kävi ostamassa pätkän johtoa, jolla saan nyt kamerasta siirrettyä kuvat i-padiini. Minulla on aina laukussa kamera mukana, jotta saan kuvata kun eteen tulee jotain mielenkiintoista. Koekuvasin Stockmannilta ostamani viinerin. Tässä kuva:

IMG_3822.jpg

Hyvä oli!

Olemme virittäneet myös jouluvalot valmiiksi ja kävin kuvaamassa ne. Tytär käy ne sytyttämässä joulukuussa. Tältä meidän parveke näyttää joulukuussa!

IMG_3818.jpg