Syksyisin aloitan villalankojen ostamisen ja sitten alkavatkin puikot heilua. Ainoa käsityö, jonka jotenkin osaan, on kutominen. Sukat ovat tavallisin artikkelini ja niitä syntyy syksyn ja talven aikana monta paria, osan vien hyväntekeväisyyskirpputorille ja osan vien lapsille ja lastenlapsille. Mieheni pitää talvelle mielellään villasukkia ja niitä hänellä on monta paria mutta lisää on tulossa....

IMG_3738.jpg

Syksyn tuntee myös siitä, että koululaisilla on lentsua. Joka syksy sama juttu. Olenkin ollut Vilman (12v pian) kaverina ja piristykseksi leivoin pähkinäleipiä. Vilma saa aina kovan kuumeen, vaikka muuten on aika pirteän oloinen. 

IMG_3739.jpg

Pähkinärouhetta on taikinassa enemmän kuin puolet jauhoseosta ja maku on herkullinen. 

Pari päivää pelasimme skipboa ja katselimme ihania leivontaohjelmia tv:stä. Vilma on kova leipomaan ja pohdimme yhdessä synttärijuhlaleivonnaisia. Vilmalla on 15 erilaista leivontakirjaa! Niitä selailin aikani kuluksi kun tyttö lepäili, Muru jalkojen vieressä tuhisten.

Tänään tulee Aino yökylään ja lähdemme ruokaostoksille. Menemme elokuviin katsomaan taas jotain uutta elokuvaa. Joten ääntä,karkkeja ja popcornia on tiedossa iltapäivällä! :)