No nyt onnistui meidän tyttöjen leffaretki! Lähdin autolla hakemaan ensin Ainon ja sitten Vilman ja mentiin ostamaan liput ja sitten syömään SUBWay-in. Söimme herkulliset patongit: Vilmalle wege, Ainolle kinkku-juusto ja minulle kalkkuna-vihannes. Nämä patongit ovat nyt selvästi muotiruokaa ja hyviä ovatkin. Kun jättää pois majoneesit ja muut rasvaiset, ovat terveellisiäkin. Olin ostanut molemmille karkkipussit ja pillimehut, joten saimme mennä suoraan teatteriin.

Sitten lähdettiin takaisin elokuvateatteriin ja saimme valita mieleiset paikat. Itse kuva oli minusta aika pitkäveteinen mutta tytöt tykkäsivät ja sehän olikin pääasia.

Syksyn tultua alkaa aina matkasuunnittelu ja niin hain jo esille passit ja viisumilomakkeet ja ohjeet, jotka muuttuvat yleensä vuosittain. Lokakuussa pitää käydä Helsingissa Thaimaan lähetystössä viemässä kaikki paperit ja saldotodistukset. 

Ensi tiistaina suunnistamme taas siskon kanssa Salon lähelle, Lehmirantaan senioriliikuntakurssille! Kiva viikko odotettavissa. Ohjelmassa vesijumppaa, Zumbaa, saunajoogaa, Pilatesta, sauvakävelyä jne sekä ihanaa ruokaa ja illanistujaisia. 

10516879_10202935586175012_7132688698026

Näissä maisemissa olen ensiviikon. 

IMG_2853.jpg

Kuva kullanmuruista on viime vuodelta ja ihmettelen, että kovastipa ovat tytöt kasvaneet vuoden aikana. Vilma, oikealla on lahtunut ja kasvanut pituutta hurjasti.