Talomme on noin 11 vuotta vanha ja suurin osa istutuksista on myös yhtä vanhaa ja kaipaa uudistamista. Pensasryteikköä karsittiin, osa poistettiin kokonaan ja nyt on etupiha valmis. Puistopiha, jossa on lampi, on vielä keskeseräinen ja siellä olevia pensaita ja puita karsitaan ja rikkaruohot myrkytetään ja toivon mukaan sinne kylvetään nurmikko. Hiekkapiha on aina epäsiisti kun rikkaruohoja ei pystytä poistamaan niin että se olisi siisti. 

Tässä siisti etupihamme nyt:

IMG_3662.jpg

Pensaiden tilalla on nyt hiekkaa ja kivetys sekä muutama pihlaja ja pensas. Helppoa pitää siistinä. Hiekan alla on kangas, joka pitää rikkaruohot poissa.

Tässä talon päätyyn jäävät pensaat ja keltainen piristys!

IMG_3661.jpg

Seuraavassa yhtiökokouksessa käsitellään piha-aitojen kohtaloa. Joko ne korjataan tai sitten mataloidaan ja maalataan, samoin kuin autotallien ja katosten seinät maalataan.

Koska talomme asukkaat ovat melko iäkkäitä, olemme parantaneet myös ulkoovien käyttööä. Hitaasti kulkevat vanhukset pääsevät nyt mukavasti sisään kun ovi jää 30 sek. auki ja menee sitten hitaasti itsestään kiinni.  Kaikkia eivät muutokset ilahduta mutta onneksi hallituksessa ymmärretään, että parannuksia on tehtävä.