Kova tuuli tuntui melkein paiskaavan meidät autoinemme kun ajoimme Tallinnasta Pärnuun. Todella kova tuuli. Laivalla se ei juuri tuntunut. Niin isoja ovat nämä isot lautat nykyisin.

Terviis paradiisessa olemme ja illallisella olimme juuri äsken. Nyt on masut täynnä ja väsyttää. Huomenna aloitamme hoidot heti aamusta: Minulla vesiumppaa ja hierontaa ja isännällä sähköhoitoa????? ja suolaa! Siitä se alkaa!

IMG_3337.jpgIMG_3336.jpg

Näkymiä parvekkeelta. Pyöreä talo on uimahalli.

27.4.2015

Kyllä on aika mennyt nopeasti. Nyt on tutustuttu sekä sähkö- että vesihoitoihin ja aivan uudenlaisiin voimisteluohjelmiin.  Haimme myös kovasti golfkenttiä, joita piti olla kaksi lähistöllä mutta yksi löytyi ja toinen paikka oli rakentamatta ja i-pad ohjasi meidät paikalle, jossa oli HAUTAUSMAA! Aika erikoista! Ei kai hautausmaata hävitetä golfkentän alta! Jotain ihmeellistä tässä oli....

Paradiisen 8. krs:ssa on mukava baari, josta on upeat näkymät kauas merelle ja kaupunkiin. Otin kuvia, tosin aika heikosti onnistuivat, koska oli vähän sumuinen ilta eilen.

Tänään olikin lämmin ilma ja aurinkokin pilkisteli. Teimme tunnin iltakävelyn ja sen jälkeen oli kiva pulahtaa vesipuistoon altaisiin. La dolce vita, sanoivat jotkus joskus ja pitää paikkansa. Ihana elämä!

IMG_3342.jpgIMG_3341.jpg