Perjantaina tapasimme siskoni kanssa Helsingin asemalla ja siitä lähti yhteinen viikonloppu käyntiin! Meillä oli monta tuntia aikaa kierrellä kaupoissa ja jotain pientä löytyikin. Kello 19.00 alkoi teatteriesitys Ladykillerit Helsingin Kaupunginteatterissa. Hauska esitys ja tuttuja näyttelijöitä; mm Pirkko Mannola pääosassa.

Herkuttelimme ennen teatteria ja rupattelimme kaikki viimeisimmät jutut sukulaisisita ja ystävistä. Olemme päivittäin siskon kanssa kyllä skypeyhteydessä mutta ihan "nokakkain" tulee mieleen paljon asioita kun harvoin tavataan.

Lauantaina oli aikaa kierrellä meidän pikku kaupungissamme ja illaksi oli tyttäremme kutsunut meidät heille iltaa viettämään. Vilma oli taas taikonut (äitinsä avustamana) ihanat tarjioilut ja Murukoira oli ainoa, joka suostui kuvattavaksi!

IMG_3318.jpg

Sunnuntaina ajelimme lähitienoilla ja kävimme vanhoissa asuinpaikoissamme katselemassa, miten kaikki on muuttunut. Illaksi olimme saaneet kutsun miniäni vitamiinikutsuille. Siellä olikin mukavaa ja tilasin kolmen kuukauden vitamiinikuurin. Katsotaan sitten, mitä tuloksia niistä saankaan! Kasvoihin kokeiltiin myös voidetta, jonka piti siloittaa ryppyjä. Hehhehe, eipä  vanha naama muuttunut rypyttömäksi. Vahinko. Olisi ollut kiva tulla kotiin miehen luo ihan nuorena tyttönä!

Maanantaina siskoni lähti junalla kotia kohden ja iltapäivällä soittikin jo ja kertoi matkan menneen hyvin. Kiva viikonloppu! Kiitos Seijaisisko!