Eilen, sunnuntaina lähdin ystävättären kanssa Helsinkiin. Ensin menimme Stockmannille ja sitten ratikalla Kaupunginteatteriin.

Kello 17.00 alko sitten hauska näytelmä, Kyrön kirjoista on tehty useampiakin versioita ja tämä näkemämme oli siis Mielensäpahoittaja ja poika. Esko Roinen isänä eli mielensä kovasti pahoittaja vanha isäntänä ja poikana Aimo Räsänen, joka on tuttu ainakin tv2 Uusi Päivä -sarjasta. Väliajalla istuimme kahvilla pariskunnan kanssa, joka kertoi, että miehen veli on kuin esikuvana tälle isälle! Vanhapoika, joka ei halua mitään muutoksia elämäänsä ja vie uudet tavarat, kuten lahjat suoraan vinttiin. Siellä on kuulemma televisio ja mikro sekä paljon muuta uutta tavaraa.

Hauska ja piristävä ilta taas takana. Tänään olin pelikerhossa ja siellä tutustuin pariin  uuteen kerholaiseen. Mukava porukka.

Lunta sataa kaiken aikaa mutta täällä pikkukaupungissa lumi on melko valkoista, toisin kuin oli eilen pääkaupungissa. Kahlasimme likaisessa loskassa nilkkoja myöten. Kumisaappaat olisi saanut olla matkassa...