Olen nyt neljännen kerran kirjoittamassa samasta asiasta ja verenpaine nousee kaiken aikaa.....

Mieheni sai jonkun bakteerin kalaravintolasta, jossa söimme lauantaina. Koska hänen olonsa oli heikko, eikä edes vesi pysynyt sisällä, oli lähdettävä sairaalaan sunnuntaina.

IMG_2997.jpg

Tänne tultiin taksilla, jota saimme odottaa aika kauan, koska kuljettaja ei kuunnellut osoitettamme loppuun asti ja soitti ihan väärästä paikasta, jolloin vasta selvisi, että on yleensä tulossa.

IMG_3000.jpg

Miehelleni asetettiin happiviikset ja tippa, jolloin sai lääkkeitä ja ravintoliuosta suoneen. Tänä aamuna olo jo hiukan parempi mutta mitään kiinteätä ei pysty syömään. Onneksi tarjolla on aina monta ruokalajia, keittoa myös, jonka pystyy syömään. Kuume on nyt poissa mutta olo on hutera, eikä saa yksin nousta petistä. Eipä ole paljon halujakaan kun on tosi väsynyt.

Huone (15. krs.) on kaunis ja siellä on kaikenlaista myös vierailijoille. Kun veimme mieheni osastolle kahden tunnin tarkkailun jälkeen, oli hoitaja petaamassa minullekin vuodetta. En kuitenkaan jäänyt sinne, vaan palasin kotitalolle. Huoneen varustuksiin kuuluu m.m. jääkaappi, vedenkeitin, mikro ja hedelmiä, vettä ja mehuja jne. Vierailla saa koska vaan ja aina saatetaan huoneeseen, jotta asiattomat eivät pääse sinne.

Tänä aamuna oli jo ääni reippaampi ja toivoi huomenna pääsevänsä pois sairaalasta. Suomessa on sitten mentävä lääkärille vielä, koska kokemus on osoittanut, että vaikka olo on parantunut, pöpö muhii edelleen elimistössä ja vaatii suomalaista pöpölääkettä.

Tänään menen kälyni kanssa silkkiostoksille ja sen jälkeen ajetaan verholiikkeeseen, jossa verhot ommellaan.

Nyt peukot pystyyn jotta tämä ei lennä bittiavaruuteen, niinkuin päivän ensimmäinen bloggaus! :)