Paikallinen kotikatumme kunnostettiin noin kolme vuotta sitten ja nyt on loppuosakin valmiina Sukhumitroudiin asti. Alkupää vaan alkaa murentua eli pohjatyöt on tehty niin huonosti, että ilman pakkasiakin, kadut sortuvat ja jäljelle jää syvä monttu, joka alkaa pian viheriöidä ja katu on kuin rakennustyömaa!

Osa kadusta, jalkakäytävät lähinnä, ovat vaarallisia ja niitä on aidattu mutta ei korjattu! Kadun kunnostaminen kesti monta vuotta ja nyt se saisi alkaa uudelleen....

IMG_2954.jpg

Rakenteilla olevia taloja on paljon, osa jäänyt kesken kun rahat ovat loppuneet.

IMG_2953.jpg

Tässä esimerkki siitä, miten vanha talorykelmä on päätetty purkaa ja osa on jo purettu mutta jäänyt kesken. Tätä kaunistusta saa varmaan ihailla useamman vuoden....

Tuossa kulmassa oli kiva pikkuravintola, jossa olemme syöneet useamman kerran. Se on siirtynyt yhden golfkentän lähelle ja toimii siellä nyt.  Tällä kulmalla oli myös leipomo, hieroja ja ainakin kolme muuta ravintolaa. Missähän lienevät nyt.

Sekä liikkeet että työntekijät siirtyvät täällä usein uusiin maisemiin. Monesti olen löytänyt hyvän kampaajan ja seuraavalla kerralla koko liike on siirtynyt jonnekin....niin  on käynyt jo monta kertaa.