Matka lähestyy ja kirjakasa kasvaa. Olen ostanut, saanut ja lainannut kirjoja tulevaa lomaa ajatellen. Kun on aikaa lukea, on kivaa kun on mistä valita!

Tänään ystävätär soitti ja pyysi hakemaan kirjoja ja totta kai, haettava oli. Kotiin tultuani otin kaikki kirjat esiin ja punnitsin ne. Paino on 5,1 kg! Matkalaukku saa painaa 23 kg ja lentolaukku 8 kg, joten eivätköhän ne kaikki mahdu mukaan. 

IMG_2925-normal.jpg

Vaatteet eivät paljon paina mutta kummasti sitä painoa vaan kertyy kun laukkukin painaa jonkinverran. 

Lentokentällä on uusi palvelu, joka tarkoittaa sitä, että laukut voi viedä jo edellisenä päivänä kentälle ja kirjata ne sisään. Niinpä päätimmekin sunnuntaina ajella Vantaalle ja maanantaina pääsemme pikkulaukkujen kanssa mukavasti yleisillä kulkuneuvoilla lentokentälle. Iltapäivällä kun kaikki läheiset ovat töissään, eivätkä voi meitä kyyditä.

Aikani kuluksi olen kutonut pikkuihmiselle sukat, pipon ja tumput. Laitan varastoon odottamaan, jos vaikka joku tarvitsisi....

IMG_2924-normal.jpg

Meillä on nyt pakkasta noin 3 astetta ja aurinko paistaa. Aivan upea syyspäivä. Tänään on lähdettävä vielä uudestaan ulos kävelemään. Pyörän jätän jo varastoon odottamaan kevättä.  

Mukavaa arkipäivää meille kaikille!