Tänään miehet lähtivät pelaamaan ja naiset kaupungille....

Siskoni halusi uudet silmälasit, kaksitehoiset ja niitä haettiin ensin ja kymmenien kokeilujen jälkeen löytyi todella kauniit ja nykymuodin mukaisesti vähän suuremmat lasit. Tehtiin tilaus lääkärin lähetteen mukaisesti ja viikon päästä perjantaina haetaan siskolle uudet linssit. (Säästö 200,00 ekeä, sanoi siskoni. Oli pari kuukautta sitten ostanut uudet silmälasit Suomessa. Käyttää niitä päivittäin, joten vaihtelu virkistää)

Sitten kahville ja kenkiä hakemaan. Siinä ei onnistuttukaan. Sopivia ei löytynyt. Matkaa jatkettiin Festival Centeriin, joka on iso kauppakeskus ja siellä vaellettiin, jo melko väsähtäneinä. Ja sitten alkoikin varsinainen ukonilma! Ehdittiin otta pari kuvaa, joita yritän nyt siirtää tänne. Ei tunnu onnistuvan. Taas isännälle lisähommia! Onneksi hän jaksaa etsiä virheitä ja osaa korjatakin niitä. Itse olen liian hätäinen.....

Minä vanhimpana otin taksin ja lähdin kotia kohden. Toiset jäivät vielä shoppailemaan.

Sain onneksi lavataksin tuomaan minut perille asti, joiten kotona ollaan, tosin jalat kastuivat pahanpäiväisesti kun nousin autosta pihalle. Vettä oli nilkkoihin asti! No, kengät kuivuvat ja jalatkin, onneksi! Ja tätä kirjoitellessani huomaan, että sade on loppunut ja aurinko taas paistaa. Kadutkin kuivuvat nopeasti täällä, joten päästään illalliselle kuivin jaloin.

Kuvia siis myöhemmin kun kone taas tottelee minua.

 

Jokohan Vuodatuksen kuvansiirto pelaa....

IMG_2949.jpgIMG_2950.jpg

Allasaluetta, jossa viihdyn. Rauhallinen ja sopivan pieni.

IMG_2952.jpg

Siskon kanssa menossa kauppakeskukseen. Siskollani on punainen kassi.