Huomenna lähden aamujunalla Turkuun ja siellä siskoni on vastassa ja menemme Kuusistoon, lähelle kuuluisaa piispanlinnan raunioita. Siellä tapaan monta sukulaista. Naapuristossa asuvat serkut ja varmaan lapsiakin on loma-aikana käymässä. 

Perjantaina tapaamme vanhoja lapsuudenystäviä, sisarukset, jotka asuivat samassa talossa kun olimme lapsia. Yksi sisaruksista on paraikaa Italiassa, joiten kaksi tulee paikalle.

Käymme Naantalissa, veljen luona sekä  yhden entisen opiskelukaverini luona, joka on pitkään puhunut tapaamisesta. Nyt sekin ehkä toteutuu. 

Minulla onkin nyt oma mökki siskon mökillä. Hän on teettänyt entisestä rantasaunasta vierasmajan ja se on juuri valmistunut. Yhdessä käymme ostamassa sinne sopivan maton, ehkä Ikeasta löytyy...

Sukutilaan liittyy paljon hauskoja ja joitakin surullisiakin muistoja. Yksi sukulainen kuoli omassa vajassaan, sydänkohtaukseen, monia ihania syntymäpäiviä on vietetty suvu kesken ja monet juhannukset on oltu rannalla yhdessä, laulaen ja tanssien.

Yhtään kuvaa ei minulla ole nyt sieltä mutta ensi viikolla on. Lisään kuvia silloin.

Huomasin netissä tämän sivuston. Onnistuukohan kuvien katselu tästä osoitteesta: opaskartta.turku.fi/photos/kuusiston_linna.html

Siellä on kuvia linnanraunioista.

Mukavaa loppuviikkoa meille kaikille!