Lupasin nimittäin tyttärelle, että koitan myydä hänen vanhoja astioitaan ja muuta tavaraa netissä eri kautta. On paikallinen fb-kirppari, Huuto.net ja Tori.fi. Katselin vähän miltä näissä näyttää ja tavaraa on myynnissä pilvin pimein eli aika epätoivoista puuhaa taitaa olla, mutta yritetään kuitenkin. 

Heiltä jää m.m. pöytäryhmä, jäätelökone, Arabian astioita, laseja, kulhoja ja vaikka mitä, ihan kaunista ja hyvää tavaraa, joita siivosimme viime viikolla kaapeista. 

Torstaina menen katsastamaan ja päättämään mitä pistetään ensiksi myyntiin ja minne. Täytyy tehdä oikein lista, johon merkkaan paikan, jonne olen tavaran laittanut ja muuta tietoa. Otan kuvat ja mittailen tavaroita. Siinä on taas puuhaa joksikin aikaa.

Ihana aurinkopäivä takana ja käväisimme pesemässä yhden valkoisen maton, joka nyt on kuivumassa talon päädyssä asennetussa kuivaustelineessä. Se on uusi ja varmaan nyt eka kerran käytössä.  Hyvä, että sellainen saatiin. 

Saamme torstaina Ainotytön meille yökylään. Täällä on musiikkitapahtuma, jonne vanhemmat osallistuvat ja sen jälkeen menevät kotipihalle ystävien kanssa iltaa istumaan. Aino haluaa tulla meille. Katsoinkin, että elokuvissa menee silloin iltapäivällä kiva lastenfilmi ja jos halukkuutta on, menemme sinne. 

Laitoin jo koemyyntiin yhden laukun, jonka olen ostanut vuosi sitten. Yhtään kiinnostunutta ei ole vielä ilmaantunut fb-kirpparissa.

IMG_2617-normal.jpgIMG_2616-normal.jpg