Olihan mukava päivä! Aamusta pyöräilimme Lidliin ja torille ja ostimme mansikoita ja herneitä torilta. Kyllä nyt on ihania mansikoita, samoin herneet ovat makeita ja suuria. (Eikä yhtään matoa!)

Olin luvannut pikkutytöille (Aino ja Vilma), että menemme elokuviin katsomaan "Lohikäärmeen koulutusta". Tytöt pyöräilvät meille ja ensin vähän herkuteltiin ja pelattiin Pekkaa, Maijaa ja kahdeksikkoa ja sitten mentiinkin pyörillä leffaan. Olihan se taas uusi kokemus, sekin. Kova melu ja valtavat tehosteet, sotaa ja tulta! Huhhuh. Minä tykkään kyllä enemmän Walt Disneyn filmeistä. Tyttöjä vähän nauratti mielipiteeni. Heistä se oli eri hyvä.

Bisnesmaailmassa luulin jo onnistuneeni mutta taisi "asiakas" ollakin petturi. Hänen piti tulla hakemaan varaamiaan tavaroita jo 17.30, eikä ole vielä kuulunut eikä näkynyt koko ukkoa. Harmittaa, koska otin tavarat pois Tori.fi:stä rehellisesti, ettei turhaan näy siellä ja muitakin ostajia olisi ollut. Nyt saan syöttää ne sinne uudelleen. Kummallista touhua, sanon minä.  Varasi parhaat tavarat, eikä sitten ostakaan niitä.

Valokuvausliikkeesä sain kivan idean: teetän kaikille tytöille valokuvatyynyn. Ainolle ratsastuskuvan, Maijulle Dinon eli parta-agaman ja Vilmalle tietysti Murun kuvan. 

Tämä kuva tulee siis Vilman tyynyyn.

IMG_2619-normal.jpg