Aino ja Vilma tulivat päivällä taas meille ja ruokailun jälkeen menimme sorsia (ja lokkeja) syöttämään metsälammelle. Siellä oli mies kauniin kultaisen noutajan kanssa ja koira hyppäsi lampeen pallon perään. Kun olivat lähteneet, tuli paikallisen lehden toimittaja ja kysyi, että olemmeko nähneet koirien uivan lammella ja kerroimme, että juuri äsken oli yksi ja toissapäivänä oli nainen kolmen koiran kanssa täällä. Jäivät odottamaan jos vaikka tulisi uusia koirauimareita! Olivat saaneet tehtäväksi kuvata ja kertoa niistä. Toivottavasti onnisti! Tyttöjä harmitti, kun heistä olisi ollut kivaa päästä lehden sivuille koirien kanssa....

Menimme jätskille kauppakeskukseen, koska siellä on ihanan viileätä. Sitten matka jatkui parantolanpuistoon, jossa on kiva leikkipuisto korikeinuineen.

IMG_2724-normal.jpgIMG_2723-normal.jpg

Tämä korikeinu on kuulemma paras! Taustalla näkyvä kaunis vanha talo on ensimmäinen lastentalo Hyvinkäällä.

Ja sitten mentiin meille lepäilemään....Tytöt menivät makuuhuoneeseen ja nauttivat viileästä huoneesta ja sänkymekanismista sekä televisiosta! Taisi tuo lepäileminen jäädä aika vähiin.  Hauskaa oli ja sehän on pääasia!

IMG_2720-normal.jpg