Aamulla sain viestin, jossa ystäväni kysyi, että saako tulla kello kymmeneltä meille. Sopii, sanoin ja olin iloinen että ukkokulta jo lähti pelaamaan. 

Pikaimurointi, kattaus, pikkusuolaista ja pakkasesta toskakakkua! WC: pikasiivous, pyyhkeet jne. ja pian olin jo viemässä lakanoita ulos kuivumaan. Kello kymenen olin valmiina kuin partiolainen ja sain odottaa viitisen minuuttia kun jo summeri soi. 

Emme ole tavanneet kahteen vuoteen, joten asioita oli paljon ja aika meni nopeasti. Ystäväni on töissä muualla ja hänellä on koti sekä täällä että pääkaupunkiseudulla. On nyt lomalla ja kertoi olevansa hyvin väsynyt tähän kahden kodin shouhun mutta se on vaan pakko, koska ei halua kokonaan vaihtaa kotiaan muualle. Työkin on määräaikainen, joten jännitystä riittää....

Hänen lähdettyään, kävin kaupassa ja postissa lähettämässä oniitelut suvun viimeisimmälle jäsenelle, tytölle, jolla on jo nimikin; Marissa. Perheessä on isosisko Mimmi. Hauskat nimet tässä perheessä. Nykyisin, nimi pitää ilmoittaa jo sairaalassa. Joku uusi käytäntö nähtävästi. 

Lämmin, suorastaan helteinen päivä on illassa ja mittari näyttää vielä 26 astetta. 

Nautitaan nyt kun voidaan!

Tämä kukka on nyt kukkien hautausmaalla.

IMG_2505-normal.jpg

 

Tässä uusi ja erikoisen värinen....

IMG_2618-normal.jpg