Aamulla tein ihan ensiksi, heti aamukahvien  jälkeen, siskonmakkarakeittoa. Lähdin kymmenen junalla Helsinkiin asioille ja shoppailemaan. Tiesin, että Ainotyttö tulee meille iltapäivällä syömään ja ehkä myös siskonsa Maiju (niinkuin sitten tulikin vähän myöhemmin). Soppa oli siis valmiina kun pappa ja Aino tulivat meille, ennen minua.

Saan kahdet tukisukat vuodessa yhteiskunnan piikkiin ja kävin ne hakemassa ihan heti kun pääsin Hesaan. Asemanseutu oli muuten kovasti kaunistunut sitten viime näkemän. Kukkia ja VR:n patsaita ja kivoja penkkejä, oli ilmestynyt sinne monta. Myynnissä oli herneitä ja marjoja ja muita herkkuja.

Sitten palasin ratikalla keskustaan ja Sokokseen, josta löysin itselleni kivan puseron ja valkoiset pitkikset. Olin tosi tyytyväinen. Olen katsellut kesävaatteita, koska lähdemme risteilylle juhannuksen jälkeen. On kiva kun mukana on vähän uuttakin vaatetta. 

Stockalla kiertelin mutta en ostanut kuin herkkuja alakerran herkkukaupasta. Siellä voisin kyllä kierrellä tuntitolkulla ja ihailla kaikkia ihania mausteita, öljyjä ja viinietikoita sekä lihoja, kaloja, leipiä jne. Siellä on vaikka mitä! (Sorruin valkotryffeliöljyyn, joka maksoi maltaita, mutta on ihanaa)