Tänään tapasin ystävättäreni ja keskustelimme kaikesta tapahtuneesta. Hän oli itsekin sitä mieltä, että jotain hänelle tapahtuu. Samalla minulle selvisi, että hänellä on kovat kivut, joihin on vahva kipulääkitys. Ne myös aiheuttavat sekavaa oloa ja kun olimme aikamme ihmetelleet kaikkea tapahtunutta, uskalsin ehdottaa, että soittaisi ja tilaisi ajan muistihoitajalta. Otti ehdotukseni myönteisesti vastaan ja annoin hänelle puhelinnumeron, jonne soittaa. 

Asuntoasiatkin olivat pahasti keskeneräiset ja sovittiin, että käy samalla kun on keskustassa, hoitamassa myyntiin vanhan asuntonsa. Äsken sain viestin, että myyjä tulee käymään 4.6. ja siitä se alkaa! Hyvä niin. Hänen asuntonsa on vaikea myydä, koska se on paritalon pienempi asunto ja alkuperäisessä kunnossa. Nyt on kuitenkin saatu asiat puhuttua ja toivottavasti asioita selvitettyä.

Hän myönsi, ettei aina ole varma, minne on tavaroitaan laittanut ja että muistissa taitaa olla ongelmia. Ikävää asiassa on se, että hän on tehnyt rikosilmoituksen naapureistaan, jotak käyvät varastamassa hänen tavaroitaan.... Nyt toivon, että poliisi on ymmärtänyt, mistä on kyse, eikä ota naapureihin yhteyttä, 

Muuta tapahtunutta: Toimin taksikuskina Vilmalle, joka lähti muiden oppilaskunnan jäsenten kanssa Helsinkiin ja Kansallismuseoon.  Äsken hain hänet ja muut tytöt asemalta ja vein koteihinsa. 

Sadepäivä viileine viimoineen alkaakin olla illassa ja pian taas istumme TV:n ääreen ja Emmerdale alkaa.

Mukavaa viikkoa meille kaikille!

IMG_2421-normal.jpg