Tänään käyn katsomassa Maijun (kohta 15 v) ratsastusta ja vien hänet takaisin kotiin. Talli on sen verran kaukana, ettei sinne pääse tähän aikaan vuodesta kuin autolla. Koko talli hevosineen on muuttamassa vielä pidemmälle jostakin syystä ja matkat tulevat pidemmiksi mutta harrastus säilyy kaikilla kolmella tytöllä. Kuljetusapu on välillä siis tarpeen.

Tapaamme tänään "matkaystävämme" ja muistelemme vanhoja ressuja ja suunnittelemme seuraavan ohjelmaa, syksyn matkaan. Olemme reissanneet paljon yhdessä ja monissakin paikoissa mutta viime aikoina olemme viettäneet pari kuukautta yhdessä, samassa paikassa ja tavallisesti samassa talossakin, jos mahdollista. Miehiä yhdistää sama harrastus ja meitä naisia yhteiset puuhat ja intressit.. 

Olemme kaikki eläkkeellä ja aivan eri aloilta. Sekin on mukavaa kun muistellaan työaikoja ja ihmetellaan nykymenoa. Tänä päivänä saa olla onnellinen, jos on töitä ja työpaikka, vaikka työmäärä olisi kuinka suuri. Muistan sellaisenkin ajan omasta työhistoriastani, että riitaa tuli siitä, kuka sai tehdä työt. Se oli joskus 1970-luvulla kun pankkialalla oli manuaaliset työt ja kirjaukset tehtiin tiskin ääressä, asiakkan odottaessa. Pääkonttori saneli kaikki asiat, miten ja mitä konttoreissa tehtiin.  Se oli ennenmuinoin näin. Kyllä nyt tuntuu vanhalta.....

Aurinko paistaa ja se lämmittääkin kivasti kylmän yön jälkeen. Meillä oli pakkasta vielä aamusella 5 astetta.

 Puketissa%202013%20047-normal.jpg

Näitä maisemia tänään muistelemme. (Terveisiä Annelle sinne kauas!)

Tässä meidän vanhin ratsastajatyttönen.

IMG_2297-normal.jpg