IHANAT TUOKSUT TÄYTTÄVÄT PIKKUKOTIMME KUN AAMUSTA HETI TEIN TAIKINAT JA NYT ODOTAN PULLIEN NOUSEVAN JA SITTEN VAAN UUNIIN!

Usein pakkas- ja sadepäivinä tulee leivottua, kuluneella viikolla olen leiponut useamman kerran. Isäntä kysyikin, että mahtuuko pakkaaseen! Kyllä mahtuu, koska osa syödään aina heti ja osa viedään ystäville, jotka eivät joko jaksa tai halua leipoa. Eilen vein tuulihattuja 80-vuotiaalle Irmeliystävälle. Hän rakasta kaikkea makeaa mutta ei enää jaksa leipoa. Yläkerran mummolle vien tänään pullia. Ja sitten onkin jo vesijumpan aika. 

Mukavaa viikkoa kaikille!

IMG_2216-normal.jpgIMG_2215-normal.jpg

Valmiina ovat!

P.S

Viedessäni pullia yläkerran mummolle, jäinkin sinne avaamaan kännykkää ja soittamaan kotihoitoon. Tyttären mukaan äidillä pitäisi olla ja siitä on sovittu, kotihoitoa kolme kertaa viikossa mutta mummolla käydään  kerran viikossa, torstaina. Joku oli soittanut mummolle, että onkin sairaana eikä pääse huomenna tulemaan. Kysyimme, että tuleeko joku kuitenkin käymään, mutta siihen ei vastausta saatu. Mummo on 87 vuotias ja selvästi lähimuistikin jo heikentynyt. Tytär, joka asuu Oulussa, lupasi tulla ensi viikolla taas hoitamaan äidin asioita. Poika perheineen asuu Ruotsissa. Kyllä on vanhustenhoito surkeata. Tieto ei ainakaan täällä tunnu kulkevan. Pahasti pielessä koko hoitoketju.