Tämä päivä menikin hurahtaen! Lähdin aamulla Helsinkiin, jossa tapasin serkkutytön. Hän oli hoitamassa tyttärensä pikkupoikia (1v ja 6v) . Tytär, joka on kummityttömme, oli töissä samoin kuin miehensä. 

Vanhat, kauniit talot Helsingin keskustassa, ovat hienoja ja niin oli kummitytönkin kotitalo. Suuret ja korkeat huoneet, kaikki hienosti remontoitu ja nykyaikaistettu. Tässä talossa on myös hissi, joka onkin lapsiperheelle tarpeellinen. 

Harmittelin, että unohdin kameran kotiin. Piha-alue oli kaunis ja talojen keskelle jäänyt alue. Siellä oli hienot kukka-ja pensasalueet ja kaunis istuinryhmä. Sellaista en ole koskaan ennen nähnyt missään.

Helsinki on viisaasti säästänyt raitiovaunut ja ne kulkevat aikataulun mukaan ja ovat täsmällisiä ja luotettavia. Monessa muussa kaupungissa, kuten vanhassa kotikaupungissani Turussa, on ratikat hävitetty aikaa sitten ja olen varma, että sitä on moneen kertaan harmiteltu. 

Kolmisen tuntia rupattelimme ja herkuttelimme ja sitten pyörähdinkin Stockalla ja sieltä junalle ja kotiin., jossa tytöt ja pappa jo odottelivatkin.

Kiva päivä takana. Huomenna taas perjantai...