Tänään olimme ystävien kanssa lounaalla golfravintolassa ja ilmakin kirkastui kivasti ruokailun alkaessa. On hauska istua nauttimassa hyvää ruokaa ystävien seurassa. Usein tapaamme vuorotellen toistemme kodeissa, joten tämä päivä oli kivasti erilainen ja helppo meille ruuanlaittajille....

Illalla olimme kuuntelemassa kirkossa lasten kirkkokuorojen esityksiä. Pojantytär Aino laulaa "Sävelkeijuissa". He esiintyivät useammankin kerran ja minulla oli iso miesten nenäliina mukana, jota tarvittiinkin usein. Niin hellyttävän ihania nuo lapset ja musiikki. Naiskanttori Marjut on mahtava, ison perheen äiti, joka jaksaa laulattaa, säveltää ja esiintyä. Ihmettelen, miten hän jaksaakin hoitaa kaikki velvollisuutensa ja aina hyväntuulisena ja kannustavana.

Kirkon eteisessä tapasin 90-vuotiaan ystäväni, joka ajaa autoa, käyttää teitokonetta ja on pirteä mummeli! Oli hauska tavata hänet. Siitä on varmaan vuosi kun viimeksi tapasimme torilla. Olemme molemmat olleet usean vuoden ajan Ikäihmisten yliopiston opiskelijoita mutta emme enää. Minua tarvittiin lastenlasten harrastuksiin kuljetuksiin ja hän kertoi, ettei enää halua istua paikallaan niin pitkään.

Kaunis ilta ja toivottavasti huominen aamukin aukeaa aurinkoisena.