Nautin täällä ylellisistä hoidoista. Kerran kuukaudessa käyn kasvohoidossa ja hieronnoissa pari kertaa viikossa. Kampaajallakin olen käynyt useamman kerran, leikkaus, pesu ja föönaus ovat tavallisimmat hoidot ja olen minä täällä ottanut sekä raitoja että pehmennyksenkin. Hinnat ovat tietysti ihan toista kuin Suomessa. Palkkataso on aivan toisenlainen täällä. 
Eilen tapasin meidän yhteyshenkilö Monin ja keskustelimme hänen työstään ja palkastaan. Hän kertoi hakevansa lisää töitä ja kassanhoitajan työstä isossa hotellissa olisi maksettu 5.000 bath/kk. Liian vähän, hän sanoi. Se on noin 120,- ekeä/kk. Siitä sitten pitää maksaa vuokra ja ruuat ja muut menot!  Useat thainaiset käyvät töissä joka ikinen päivä ja useilla on parikin työpaikkaa. Yhdellä ei pärjää. Eläkettä eivät nauti muut kuin valtion ja kuntien virkamiehet. Yleistä kansaneläkettä ei täällä ole ja siksi näkeekin vanhoja mummoja myymässä kukkia ja muuta. Pahalta tuntuu kun ilallla näkee heitä kaduilla kun itse on tulossa  ravintolasta.....
Budhalle liikenee aina jotakin ja näitä patsaita on joka puolella. Tämä hieno patsas on torin kulmilla ja ilmestyi siihen vuosi sitten.