Nykyisin ravintolan rouva asuu Englannissa, exmiehensä kotimaassa tyttäriensä kanssa. Tytöt opiskelevat siellä ja äiti on töissä ja hoitaa kodin ja tyttäret. Mies löysi uuden ja nuoremman vaimon pian ravintolan perustamisen jälkeen....Hyvin tavallista.

Ravintolaa hoitaa pääasiassa noin nelikymppinen, pienikokoinen ja herttainen nainen, joka on töissä joka ikinen päivä ja ilta.


Tätä tyttö on siitä harvinainen thainainen, ettei ole naimisissa eikä hänellä ole lapsia. 

Lähes kaikki thainaiset, länsimaalaisten vaimot ja "taloudenhoitajat" ovat synnyttäneet ainakin yhden lapsen aikaisemmasta liitosta ja lasta yleensä hoitaa suku jossakin maaseudulla. Äiti lähettää rahaa ja näin hoitaa "osuutensa". Vanhoja naisia näkee paljon pienten lasten kanssa täälläkin. Raskas osa vanhalle naiselle hoitaa  pieniä lapsia vuorokaudet ympäriinsä. Päiväkoteja ei paljon ole ja ne maksavat liikaa.
Hierontapaikoilla näkee myös lapsia, joiden äidit ovat töissä siellä. Lapset ovat aikuisten kanssa mutta tavallisesti ilman leluja tai kirjoja. 

Lähikadulla on suomalainen nuorehko mies naimisissa hierontapaikan omistajan kanssa. Mies piti suomalaisen isyyslomansa täällä ja viettää nyt aikaansa naisten ja tyttärensä kanssa kadun varrella istuen. Aika mielenkiintoista ajatella, miten hän saa päivänsä kulumaan tekemättä mitään järjellistä.  Täällä vierasmaalainen saa omistaa firmoja mutta työt pitää teettää paikallisilla! Näin työlllistetään thaimaalaiset mutta ulkomaalaiset ovat "bosseja", niinkuin täällä sanotaan. Pakon edessä moni istuu päiväkaudet kadun varrella katsoen liikennettä ja seurustellen asiakkaiden kanssa.