Olen hyvin, hyvin vihainen hyvinkääläiselle Muuttohaukat-nimiselle muuttofirmalle! Kerroin jokunen viikko sitten, miten ihana punaruutuinen Emmani katosi ja on kuulemma viety kaatopaikalle. Olemme odottaneet vastausta reklamatioon ja eilen se yhtäkkiä ilmestyi ja hyvin kielteisenä sähköpostiin. Meidän vika, kuulemma, koska emme tarkastaneet, että kaikki tavara on tuotu! Muutimme remontin keskelle ja tavarat sijoitettiin olohuoneen nurkkaan. Seuraavana aamuna tajusimme, että tuoli puuttuu ja soitin heti firmaan, henkilölle, jonka kanssa olin asioinut. Hän pyysi tetemään reklamation ja niin teimme ja tulos on tämä! Muutenkin tuntuu siltä, että kaikki ei ollut ihan rehellistä. Viivyttelyä, ei saatu muka muuttomiehiin yhteyttä moneen päivään jne. 

Kaikki, joille olemme kertoneet tuolimme kohtalosta, ihmettelevät, kuinka semmoinen tuoli voi päätyä kaatopaikalle....(jos päätyi...)

Nyt sitten otamme yhteyttä niin kotivakutukseen kuin kuluttajaneuvontaan, mutta vähän hankalaa se on täältä. Vakuutusyhtiöön olemme jo ottaneet yhteyttä. Perästä kuuluu.......ihan varmasti!

Nyt uimaan ja jäähdyttämään tunteita. 

Hyvää vontia kaikille blogiystäville!