Muuttaminen on aika monimutkaista puuhaa....Olenkin tehnyt listan asioista, jotka täytyy muistaa tehdä ennen ja jälkeen muuton. 
Eilen sovimme remontin asioista ja aikatauluista. Muutamme lokakuun aikana kerrostaloon ja vanha asunto siirtyy 26.10. uusille omistajille. Oli ihanaa, että heille sopi tämä järjestely. Asuntokaupoissa on aina monta osapuolta ja aikatauluttaminen voi olla hankalaa.

Lapset perheineen ovat käyneet tutustumassa uuteen asuntoon ja samalla olemme pyytäneet heitä katsomaan heille sopivia tavaroita meidän kodistamme. Tauluja ja maljakoita, joku huonekalukin on kelvannut. Maijutyttö halusi omaan huoneeseensa meidän pienen vuodesohvan. Sopii meille mutta ihmettelimme kaikki, että miten se sinne huoneeseen mahtuu. Tyttö on kyllä loistava stailaaja. Hänellä on hyvä värisilmä ja olenkin häntä käyttänyt stailauspuuhissa meillä. 

Vilmatyttö halusi pienen taulun huoneeseensa. Olen myös saanut myytyä kirpparilla astioita ja koristetavaraa. Tori.fi:ssä olen myynyt honekaluja ja kellon sekä vanhan ryijyn.

Kyllä se siitä......

Kuvassa uuden keittiömme suunnitelmakuva.