Tänään vietin neljä tuntia ale-myynneissä, lopputuloksena 0 ostosta! Aikamoinen lopputulos naiselta, joka rakastaa vaatteita!
Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että olisin kyllä ostanut kauniin, valkoisen paidan (kaikillehan ptää olla tänä kesänä valkoinen suuri paita) Stockmannilta mutta myyjä ei vaan ehtinyt ottaa maksua vastaan! Ihan totta, niin siinä vaan kävi. Odottelin aikani kassalla ja sitten yritin saada palvelua mutta vastus oli, että "minulla on asiakas". Ok, jätin paidan kassalle ja menin kahville ja kun palasin takaisin putiikkiin, ei kassalla ollut kuin pusero, ei myyjää. Aikani odottelin taas ja sitten lähdin..... No, sata euroa säästyi, ajattelin harmissani.

Oli mukavaa kierrellä yksin kauppoja ja katsella ihan sitä, mitä itse haluaa. Olen varmaan outo nainen mutta minusta on tehokkainta tehdä ostoksia yksin. (Paitsi nyt ei se onnistunut)

Kävin syömässä ja istuin ulkona terassilla ja aika meni mukavasti. Yhtään julkimoa ei sattunut silmiini, eikä tuttujakaan. Suurimman ajan työurastani olin Helsingissä, joten yleensä tapaan jonkun tutun siellä, ohimennen.

KIva päivä kuitenkin!