Viiko Tallinnan kylpylässä vierästi nopeasti mutta ilmat olivat turhat tuuliset ja kadut, erityisesti kylpylämme lähistöllä, todella huonossa kunnossa ja loskaiset. Tuntuu, että autojen ajoväylistä pidetään suhteellisen hyvää huolta mutta kävelytiet ovat surkeassa kunnossa.
Ulkoilu jöi siis melko vähäiseksi, johtuen kyllä myös siskoni lentsusta. Hyvin hän silti jaksoi käydä hoidoissa ja kaupungillakin kävimme useamman kerran busiila. (Eläkeläiset matkustavat kaupungin busseilla muuten ilmaiseksi!)

Kylpylässä on uusi allasosasto sekä lasetn leikkiosasto luisteluhuoneineen. Ohjelmaamme kuului päivittäinen vesijumppa heti aamusta, sitten aamupalalle ja sen jälkeen usein joko hierontaa tai porekylpyjä. Kävin myös suolahuoneessa ja otin käsiini parikin kertaa parafiinihoidon. Kädet ovat kuivat, erityisesti näin talvella ja hoito tuntui hyvältä.

Keskiviikkona kävimme katsomassa Lepakkoa ja esitys oli hyvä mutta kovin pitkä. Aikaisemmin en ole kyllä istunut yli kolme tuntia Lepakko-operetissa!

Päätimme kyllä siskoni kanssa, että on mukavampi tehdä kylpylämatkoja kesan-kevään aikana. Talvella on hankalaa jo pelkästään talvivaatteiden kanssa kulkea kauppakeskuksissa jne.

Näkymä ikkunastamme, 8.krs.

Nyt nautimme keväisesti ja aurinkoisesta ilmasta kotimaassa!