Pojantytär Aino on pienikokoinen mutta sitkeä ja reipas tyttö. Isosiskonsa Maiju on kuulemma paras kaveri, vaikka välillä on riitoja ja kiusaamistakin. Omasta lapsuudestani muistan hyvin, kuinka pikkusisko välillä harmitti tosi kovaa. Halusi aina tulla isompiensa leikkeihin ja samaa tuntuu olevan myös lastenlasten kanssa. Siskosten väleissä on välillä aikamoista skismaa....

Aino ja myös siskonsa Maiju ovat parina päivänä käyneet meillä päivällä syömässä eli olen hakenut heidät ja vienyt Maijun kotiin tai ystävien luokse ruokailun jälkeen. Aino on ollut meillä ja nauttinut huomiosta aivan selvästi. Oli kotona ilmoittanut, että hän haluaa olla uudenvuoden aaton meillä ja niin myös tapahtuu. Hän saapuu meille illansuussa ja yhdessä nautimme iltapalat ja katselemme ilotulituksia. Pelaamme Maijaa, jonka hän oppi pari päivää sitten.

Ainon syntymäpäivänä olemme aina Thaimaassa ja saamme sinne kuvia netin välityksellä. Lahjat annamme etukäteen tyttärellemme, joka vie ne sitten synttärisankarille.

Ainon synttärit marraskuussa 2011. Kynttilöiden puhaltaminen menossa.....