JA NIIN jOULU JOUTUI....

Niinhän se vaan tapahtuu joka vuosi. Olemme yli kymmenen vuotta olleet ulkomailla pitkiä aikoja ja juuri ennen joulua. Kun sitten palaamme kotiin, on tavallisesti ollut lunta maassa ja tunnelma jouluinen. Niin ei ollut tänä vuonna mutta yhden yön nukuttuamme oli maa jo valkoinen. Ihana yllätys ja mikä muutos tunnelmassa. Kynttilät esiin ja kotia laittamaan joulukuntoon. Nyt on paikat käyty läpi ja koristeet paikoillaan sekä joululeivonnaisten tuoksua meilläkin!

Illalla tein pienen kävelyretken ja katselin kauniita pihoja ja kotien ikkunoita, joissa näkyy joulun odotus.

Lastenlapset olivat meillä heti keskiviikkona ja söimme yhdessä koko porukka lasten herkkuruokaa lihamakaronilaatikkoa. Tuomme pienet tuliaiset aina, vaikka joulu on lähellä ja niitä pusseja avatessa oli hauska seurata tyttöjen iloa. Vanhin, eli 12 -vuotias oli onnessaan uudesta pusero-liiviasustaan ja korvarenkaista! Pikkuisemmat tytöt ihailivat rannekorujaan ja vaatepuoli jäi vähemmälle....

Sisäinen kelloni raksuttaa vielä eri tahtia mutta ei huolta kun ei ole mitään väliä, koska nukkuu. Nokoset voi ottaa koska vaan, näin eläkeläisenä. Ihanaa!

Yritin hakea jouluista kuvaa mutta huonolla menestyksellä.

TOIVOTAN KAIKILLE BLOGIYSTÄVILLENI OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUNAIKAA!

Vilmatyttö leivontatouhuissa!