Katu, jossa asuntomme sijaitsee, on saanut vihdoinkin asvalttipäällyksen ja nyt laatoitetaan reunoja kevyenliikenteen käyttöön. Kadulla on kaksikaistaa molempiin suuntiin mutta aina on katsottava molempiin suuntiin, koska täällä, erityisesti mopot ajelevat kuinka päin vaan. Periaatteessahan täällä on vasemmanpuolinen liikenne.

Oikealla näkyy kaksi keltaista taloa ja vasemmanpuolisessa me asumme. Pihallamme on uina-allas. Nämä kaksi taloa muodostavat  taloyhtiön.

Lähin eli kadun vastakkaisella puolella oleva 7eleven-kauppamme.

Liikkeen kyljessä on pankkiautomaatti, jossa juuri asioi pari henkilöä.

Liikkeestä oikealle on taloyhtiömme ja muiden paikallisten henkilöiden katukeittiö. Näissä emme syöitse mutta paikalliset päivittäin ja monta kertaa. Ruoka maksaa alle euron.

Tämän ruokapaikan kaltaisia on joka paikassa! Pieniä yksityisyrittäjiä, jotka näin saavat elantonsa. Sosiaallinen apuhan on täällä minimaalinen, jonkinlaista elökettä saavat ainoastaan valtion ja kuntien virkamiehet ja  -naiset.

Keskustassa näkee, erityisesti iltaisin, vanhuksia ja äitejä lapsineen kerjuukuppi edessään. Surullista mutta kaikkia heitä emme voi auttaa. Vanhuksille ja vammaisille annamme joskus kun sopivaa rahaa on taskussa. Laukkua ei kannata ruuhkissa avata.

Mukavaa tiistaipäivää! Meikätyttö lähtee ensin uimaan ja sitten torille ostamaan hedelmiä.