Talomme lähellä on perinteinen tori, josta saa kaikkea, mitä vaan voi kuvitella! Raakaa ja kypsää lihaa, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, wc-paperia, taloustavaroita, muovikippoja jne. Mangot ovat kypsiä, mehukkaita ja ne saa valmiiksi paloiteltuina. Samoin ananakset ovat ihanan makeita, ihan eri tavaraa kuin tölkkiananakset tai Suomessa myytävät, raakoina saapuvat ananakset ja mangot. Olen joskus kotona kypsyttänyt keittiössä mangoja kolmisen viikkoakin mutta eivät ole silti hyviä.

Kauppakeskusten valokoimat ruokaosastoilla ovat upeat. Kaloja, rapuja, vaikka mitä meren eläimiä.... Mike-tavaratalon edessä keskustassa on myös hekelmätori.

Banaanejahan on monta eri "rotua" ja täällä myydään sekä isoja että pieniä ja todella makeita. ostan ne aina vähän vihertävinä koska muuten ne ovat ihan ruskeita seuraavana päivänä.

Ruuasta vielä; pakasteesta saa täällä, jopa pienistä 7/eleveneistä hyviä pikkuruokia. Paikallisia sekä tuttuja spagettiannoksia ja keittoja ja riisikana-annoksia. Ovat kotiruuan makuisia, ei tehdasmakuja ja halpoja. Annokset maksavat 35bath-70bath eli 0,80-1,60euroa. Näitä haluaisin Suomeenkin! Syömme päivällä aina jotain pientä ja usein juuri näitä ruokia. Illlalla syömme ystävien kanssa eri ravintoloissa.

Nyt tuli selvitettyä sapuskapuoli, mitähän seuraavaksi!