Juhlat on nyt juhlittu ja synttärit takana....

Saavuimme juhlapaikalle kello 14.00 ja vastaanotto oli aika erikoinen. Meille ilmoitettiin, että huoneet luovutetaan vasta kello 15.00?? Ihmettelimme asiaa, koska meille oli annettu eri aika ja netissäkin lukee klo 14.00! Sitten alkoi varsinainen "ristikuulustelu". Millä sivustolla ja kenen kanssa ja koska jne..... Onneksi olin printannut osan mukaani, joten minulla oli mustaa valkoisella. Viimeinen viesti oli syyskuulta, eikä mitään muutoksia ollut minulle ilmoitettu.

Seuraava asia olikin vakavampi; Ravintola, jonka olin tilannut, ei ollutkaan meidän käytössämme vaan meidät vietiin alakerran bubravintolaan; pimeä ja ahdas, pöytä kapea, tuolit kovat, mekkala hirmuinen! Oli pikkuisen vaikeata keskustella. Tarjoilu hoitui mukavien tarjoilijoiden avulla ja ruoka oli sitä, mitä oli tilattu ja hyvää, tosin haaleata. Juomat, kahvit ja kakku olivat oikein ja erinomaisia.

Kun sukulaisia näkee harvoin, olisi kiva keskustella rauhallisesti, eikä huutamalla mutta kiersimme pöydän ympärillä ja näin saimme puheltua ystävien ja sukulaisten kanssa.

Ihanaa oli tavata heitä ja uimala oli iso ja sielläkin palvelua hoitui hyvin.

Mukava reissu oli muuten paitsi tänään lähti kyllä Carbiakylpylään reklamaatio. Perästä kuuluu......

Vilmatyttö onnittelee mummia.