Niin päättyi kesän "kotipalvelu" lastenlapsille! Loppujen lopuksi kaikki kolme tyttöä viihtyivät meillä. Pikkuisen ongelmia on aina kun kolme on yhtaikaa ja sainkin välillä korottaa ääntäni, jotta rauha palautui. Sisarukset Maiju ja Aino olivat välillä niin hyvää pataa ja välillä taas oli kova riita päällä. Taidan olla aika huonohermoinen mutta en jaksa kertakaikkiaan kuunnella riitoja. Vilma, joka on ainoa lapsi, katseli serkkujen touhua silmät suurina.

Metsäretkikin onnistui ja saimme sen verran mustikoita että tein mummon marjapiirakan niistä. Kyllä maistui pikkuneideille piirakka! Yleensä syövät vain ja ainoastaan pullaa. Itsepoimitut mustikat kai houkuttelivat syömään vaihteeksi piirakkaa.

Keskiviikkona teimme retken naapurikaupunkiin, jossa on suuri urheilu-leikkipuisto. Kävimme herkuttelemassa limsalla ja pullilla paikallisessa baarissa ja sitten ajelimme kotiin. Kiva päivä ja mukava loppu lasten kesälomalle.

Kun tytöt olivat lähdössä kotiin, kysyi nuorin tyttö: Mitä te oikein teette silloin papan kanssa kun me ei olla teillä? Hyvä kysymys! Hehheh, kerroimme puuhistamme ja asia selvisi......

Tänään on sitten vuorossa ystävättären vierailu meillä. Aurinko paistaa ja päivällä on varmaan niin lämmintä, että saamme istua ulkoterassilla. Paistoin eilen valmiiksi kinkkupiirakan ja pakastimesta otin pullia ja kakkua, joten tarjottavat odottavat vierasta.