Sekava otsikko mutta sekavat on höpinätkin!

Aina joskus innostun ostamaan jotain ihan turhaa mutta kaunista! Nämä kaksi "telinettä" olen ostanut jo jokin aika sitten. Kirhatelineessä on Mannerheimin keittokirja, jonka olen saanut lahjaksi tyttäreltäni. Krja on kaunis ja siinä on monimutkaisia, vanhanajan herkkureseptejä, joita en ole kokeillut mutta vinkkejä olen sieltä saanut, joihinkin ruokiin..

Eilen ystäväni, joka on aikoinaan eli noin 30 vuotta sitten auto-onnettomuudessa vammautunut, kävi meillä. Istuimme terassilla, vaikka ilma ei kovin helteinen ollut mutta laitoin lämpölamput päälle ja hyvin tarkenimme siellä. Ystäväni on matkustellut paljon ja nytkin oli kaksi matkaa tiedossa. Pari viikkoa sitten tuli juuri Norjasta, josta kertoikin ihastuneensa. niin maisemiin kuin musiikkiinkin. Ystäväni on ainoa henkilö, jonka tiedän istuvan konserteissa neljä-viisi kertaa viikossa. Hänen matkansakin ovat musiikkipitoisia ja ne tehdään aina määrätyn matkatoimiston kautta, joka on erikoistunut musiikkiin.

Niin ollaan taas torstaissa ja perjantaina meille tuleekin pieni yökyläilijä Aino. Isosisko menee kaverinsa luokse ja vanhemmat rapukesteihin. Tervetuloa Ainotyttö!