Lauantaiaamulla meille kotiutui, syksyllä toiselle luokalle menevä, Vilmatyttö. Vanhemmat lähtivät Savonlinnan opperajuhlille.

Ilma oli koko viikonlopun upea ja niinpä pyöräilimme ympäri kaupunkia,  torille, puistoihin ja kauppaan. Torilta ostimme ihania siikliperunota, herneitä ja mansikoita. Jätskiä oli kotona jo odottamassa mansikoita.  Yhdessä teimme jauhelihapihveja, joista neidin pihvit olivat kauniita; sydämen ja sienen mallisia. Pappa grillasi ne ja kylläpä maistuivatkin hyviltä!

Paikallisessa uimalassa oli kivaa ohjelmaa. Zumbaohjaajat vetivät yleisöä zumbaamaan. hauskan näköistä ja innostuinkin niin, että päätin kokeilla zumbaamista omalla kuntosalilla.

Järvellä olimme myös uimassa ja siellä veden lämpötila oli yllättävän kylmää. Järvi on suopohjainen ja kylmiä silmäkkeitä tuntui olevan paljon. Pintavesi oli kyllä lämmintä.

Paras keinu!

Maanantai aamulla suuntasimme auton kohti satamaa ja hienon sään vallitessa lähdimme kohti Tallinnaa. Söimme laivalla mahtavan aterian ja sitten olisikin sänky ollut oikea paikka mutta sen puutteessa kävelimme kannella ja yritimme karistaa unihiekat silmistämme. Tallinna oli taas muuttunut ja uudistunut sitten viime kevään. Kiertelimme vanhaa kaupunkia ja istuimme terassilla ja nautimme ohikulkevien ihmisten ja maisemien katselusta. Mukava päivä!