Juhannus ja hääpäivä ovat takanapäin. Kolmen vuoden päästä on meillä kultahäät, jos saamme elää yhdessä.

Eilen oli kaunis mutta niin tuulinen ja viileä ilma. Ajattelinkin, että on hyvä ilma pestä mattoja ja niin parvekkeella roikkuukin nyt neljä mattoa, raikkaan tuoksuisina. Mattojen peseminen ulkona, kauniissa luonnossa, hevoslaitumen vieressä on hauskaa puuhaa. Matonpesupaikalle oli hankittu mankeli, jolla saa suurimmat vedet poistettua mutta minun mattoni eivät telojen väliin mahtuneet.

Olin myös aamulla kuntosalilla ja olinkin reipas, koska ajoin sinne pyörällä. Salilla oli hiljaista; kolme nuortamiestä ja minä! Tunnelma oli siellä hauska. Ei mitään naureskelua, vaikka minä lihava ja vanha naisihminen siellä olen nuorten joukossa. Tuntuu, että ihan itsekin nuortuu!

Tänään odotan ystävätärtä meille, päiväkahville meidän terassille. Hän on ollut tyttärensä luona Sveitsissä ja Saksassa myös, koska tyttären tytär oli siellä taitoluisteluleirillä. Olivat viikon siellä seurana. Satoi kuulemma joka ikinen päivä.

1277702331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lopuksi kuva pojantyttärestä, joka kokeilee kuvassa uutta JOPOA. Samainen tyttö on paraikaa ratsastusleirillä Lappeenrannassa.