Hellettää ja aurinkoa sekä välillä sateita! Se on tyypillistä täällä tähän vuoden aikaan. Tänään on tosihelle ja allas on paras paikka. Silmänisku

Hintataso aina ihmettyttää alkuun mutta siihenkin tottuu niinkuin kaikkeen hyvään, mitä täällä on. Olin kampaajalla ja samalla kun tukkaakin hoidettiin, toinen tyttö hoiti jalat ja hinta yhteensä tiipien kanssa 250 bathia eli noin 5 ekeä.

Asuntoon on ilmestynyt matto, ihan turha kapistus, meille. Siivoan itse ja matto on vaan tiellä. Imuriahan ei ole. Parvekekalusteita olisi kyllä saanut maalata mutta ei. Kysyin siitä ja asiasta on kuulemma puhuttu mutta mitään ei vaan ole tapahtunut.

Aika hiljaista on vielä. Saa nähdä, miten on joulukuussa, jolloin pitäisi olla korkeasesonki! Viime vuonna jo kaikki yrittävät valittivat, että on hiljaista. Maan tilanne (kuningas sairaalassa) ja yleinen lama maailmassa, ovat pahaksi pikkuyrittäjille, joilla ei ole muuta turvaa kuin oma työ. Mitään korvauksia ei mistään saa.

Tuttu ravintolayrittäjäkin on ottanut lisäksi hoitoonsa asuntojen välityksen ja pikkuretkien järjestämisen. Täällä kyllä oma työ on se, joka pitää ihmisen leivässä.

Niin alkoi taas meillä kahden kuukauden pituinen syysloma. Jouluna olemme taas kotona nauttimassa suomalaisesta joulusta lasten ja lastenblasten kanssa.